Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Suferinte dispretuite

35.00 lei

despre alimentaţie, regimuri, alergii, intoleranţe şi multe altele

Ştim cu toţii că dieteticienii au păreri total diferite. Unii recomandă regimul lacto-vegetarian, alţii îl resping, unii ne sfătuiesc să nu mâncăm carne, alţii resping cerealele, care pentru unii sunt singura cale de salvare, alţii nu acceptă decât alimentele crude…

În faţa acestei lipse de unanimitate, doctorul Janine Fontaine propune o metodă eficientă, plecând de la principiile de bază, cele ale medicinii energetice.

Pentru ea, cel mai important lucru este detectarea intoleranţelor individuale. O constatare: dacă fiecare fiinţă omenească posedă un corp vibrator caracteristic şi fiecare categorie de alimente posedă propriile vibraţii.

Deci, trebuie să existe o anumită armonie între ele pentru ca să se accepte reciproc.

Această armonizare între vibraţiile subiectului şi alimente este cheia unei digestii reuşite. Eşecul ei conduce la apariţia intoleranţelor şi a alergiilor alimentare.

Alergiile digestive produc o deteriorare ascunsă a imunităţii, care se află la originea nenumăratelor boli a căror adevărată provenienţă şi al căror tratament nu au fost cunoscute până acum.

Aici alimentele sunt clasificate pe categorii, fiecare fiind purtătoarea unor vibraţii diferite şi care pot să fie sau să nu fie în acord vibrator cu subiectul.

Cititorii fideli ai doctorului Janine Fontaine (sunt cu sutele de mii) vor găsi în a cincea sa lucrare marea experienţă a unuia dintre cei mai renumiţi autori din domeniul medicinii neconvenţionale.

SKU: 9789738975439 Categorie: Etichetă: Product ID: 14926

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suferinte dispretuite”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *