Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Medicina corpului energetic

29.00 lei

O revoluţie terapeutică

Avem în noi înşine înţelepciune şi pace, dar noi trăim în exteriorul nostru, în umbra noastră şi refuzăm să le recunoaştem în noi.

Trăim alături de acest ocean de frumuseţe, fiind mereu alăturea de noi înşine. Este inutil să mergeţi în India sau în Filipine ca să le găsiţi. Totul este în voi.
Autoarea, anestezist, reanimator și cardiolog a participat la dezvoltarea chirurgiei cardiace și a tehnicii grefelor renale.

La moartea mamei sale înțelege că în spatele aparențelor luate în considerare de lumea materialistă se ascund alte realități, cel puțin la fel de evidente ca primele.
Astfel, tot ceea ce considera a fi universul său este bulversat, ea pleacă în căutarea unei noi metode de a explora realitatea ascunsă atât a omului cât și a medicinei.

Studiul medicinilor diferite este o cale, astrologia o alta, împreună pregătind-o pentru accesul în lumile subtile.
Lectura operelor unui maestru spiritual aduce încet, încet lumină asupra unei lumi percepute până atunci din unghiul materialismului occidental.

Dar evenimentul determinant în evoluția sa este întâlnirea cu cel mai celebru vindecător de atunci, Antonio Agpaoa, căci îi permite să aibă acces la viața lumii subtile, intangibilă pentru cel care nu este pregătit.
Devenind conștientă de cele Trei Corpuri ale noastre – fizic, energetic și spiritual – corpuri aparținând a Trei Lumi, ale căror legi fizice diferă, ea ne descrie aici ceea ce putem numi anatomia, fiziologia dar și bolile acestor corpuri energetice.

Și iată, avem în fața noastră unele din motivele anumitor eșecuri ale medicinii clasice precum și soluțiile lor.
Devenită vindecător, autoarea este capabilă să exploreze acest câmp atât de puțin cunoscut, atât de contestat, să-l definească și să îl delimiteze. Este vorba de o etapă esențială în istoria medicinei.

SKU: 9789738975422 Categorie: Etichetă: Product ID: 14924

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medicina corpului energetic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *