Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Terapia axată pe comportamentele verbale

20.00 lei

– cum să educăm copiii autişti sau cu alte afecţiuni de dezvoltare

Terapia axată pe comportamentele verbale (VB) este o formă de analiză comportamentală aplicată (ABA), care se bazează pe analiza comportamentului verbal, aşa cum o face B. F. Skinner şi care funcţionează foarte bine în cazul copiilor care au abilităţi minime sau inexistente de limbaj. în această carte, Mary Lynch Barbera se bazează pe propria ei experienţă, ca analist comportamental certificat şi părinte al unui copil cu autism, pentru a explica terapia axată pe comportamentele verbale şi modul ei de folosire.
Acest ghid oferă instrucţiuni pas cu pas şi informaţii din abundenţă, despre
cum să ajutăm copiii să dezvolte aptitudini de limbaj şi de vorbire mai bune, în acelaşi timp explicând cum să predăm folosirea limbajului mimico-gestual, în cazul copiilor neverbali. Un capitol întreg se concentrează pe modalităţi de a reduce comportamentele problemă, iar volumul conţine şi informaţii utile cu privire la predarea deprinderilor de mers la toaletă şi a altor aptitudini de independenţă, care sunt utile unui copil.
Cartea le va da părinţilor şi specialiştilor care nu cunosc principiile ABA şi VB, posibilitatea de a începe imediat să folosească terapia axată pe comportamentele verbale în educarea copiilor cu autism şi cu alte afecţiuni de dezvoltare.

 

SKU: 978-973-1701-47-1-9 Categorie: Etichete: , Product ID: 18096

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Terapia axată pe comportamentele verbale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *