Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Templul schimbării

25.00 lei

Pare greu de acceptat faptul că Drumul care duce spre trăirea Divină autentică, spre autocunoaşterea ce te ridică pe culmile celei mai subtile vibraţii poate fi la îndemâna oricui.
Şi totuşi, această carte o dovedeşte. Totul este simplu, atunci când este adevărat. Am experimentat tot ceea ce în aceste rânduri stă scris, am dus în adâncul sufletului meu fiecare învăţătură în parte – înainte de-a cuteza să le împărtăşesc cu cei în căutarea adevărului – şi am descoperit locul unde stă Cheia pe care Dumnezeu a ascuns-o cu Iubirea Sa. Lumina acestei
cărţi se va releva cu străluciri nebănuite, dar şi cu o blândeţe angelică, tuturor celor care au hotărât să nu mai întoarcă privirea de la Dumnezeu şi caută neîncetat Drumul spre El. Pe lângă şiragul de meditaţii cu certă valoare iniţiatică, tehnicile de autovindecare şi metodele de autocunoaştere – inclusiv mudrele cuprinse în carte – vin să îmbogăţească şi să netezească calea spre descoperirea Sinelui nostru Superior.
Templul Schimbării nu este o metaforă. Este un spaţiu real – aflat încă în lumea nevăzută – unde fiecare poate ajunge, dacă vrea, pentru a se regăsi pe sine, pentru a transforma în Lumină Divină vălul ce ne opreşte să vedem Adevărul.
Spiritul cărţii a fost alături de mine, din clipa în care Universul m-a ales pentru această minunată misiune. Mi-a lăsat un îngeraş – care va fi veşnic alături de mine şi a plecat cu altă misiune! Acum este alături de fiecare cititor în parte, pentru a-l ajuta să treacă pragul Templului Schimbării.
Simţiţi-l lângă voi şi veţi fi scăldaţi în marele ocean al Iubirii Divine.
SKU: 9789737978837 Categorie: Etichete: , Product ID: 18094

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Templul schimbării”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *