Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

ULTIMA ZI DIN VIAȚA LUI HITLER

15.00 lei

30 APRILIE 1945. Implacabil, spectrul înfrângerii îl copleşeşte pe Adolf Hitler care, până atunci, se încăpăţânase să creadă că nazismul mai poate fi salvat. Trupele sovietice intraseră deja în Berlin. El refuză categoric posibilitatea de a se preda acestora. L-ar aştepta un lung şir de umilinţe. Cel ce se considera stăpânul lumii nu le-ar putea accepta.
Şi, oricum, ar fi urmat execuţia sa.
Aşadar, nu-i rămâne decât o singură decizie: să-şi ia adio de la lumea al cărei coşmar îl construise. Dar, în ultimele clipe, mai are de îndeplinit nişte îndatoriri. Nu faţă de Germania şi de zecile de milioane de cetăţeni ai săi pe care i-a trimis la moare sau îi lasă într-un haos de nedescris.
El consideră că nu poate părăsi această lume înainte de a legaliza legătura ce dura de 14 ani, cu Eva Brown.
Ultimele ore sunt extrem de tensionate. Führer-ul şi Eva discută despre modul în care se vor sinucide,apoi îşi dictează testamentul.
Reacţiile celor din jur şochează prin dramatismul lor.
Şi, acest adevărat monstru, autor al celei mai mari conflagraţii cunoscute de istorie, îşi încheie socotelile cu viaţa. În urma sa ramâne o lume marcată de dezastre.
O carte-document, extrem de interesantă, despre ultimele reacţii ale unui dictator ajuns într-o situaţie fără scăpare, după ce a aruncat omenirea într-o stare aproape apocaliptică.

SKU: 9789737363114 Categorii: , Etichete: , Product ID: 18779

Descriere

O carte-document, extrem de interesantă, despre ultimele reacţii ale unui dictator ajuns într-o situaţie fără scăpare, după ce a aruncat omenirea într-o stare aproape apocaliptică.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ULTIMA ZI DIN VIAȚA LUI HITLER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *