Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

ADN-ul vindecării – un proces în cinci paşi pentru vindecare completă şi abundenţă

31.00 lei

Cercetări ştiinţifice revoluţionare ne relevă faptul că emoţiile şi gândurile ne pot afecta sănătatea şi ne pot contura cursul vieţii. Dar dacă o atitudine pozitivă este tot ce avem nevoie pentru a trăi o viaţă mai sănătoasă şi mai fericită, de ce nu se schimbă mai repede mai mulţi oameni? Răspunsurile sunt adânc imprimate în ADN-ul nostru, împreună cu forma nasului şi culoarea ochilor, am moştenit tiparele emoţionale şi credinţele strămoşilor noştri. La fel ca secretele de familie de mult pierdute, aceste tipare adânc încrustate ne influenţează sănătatea, bunăstarea şi relaţiile în moduri de
care nici măcar nu suntem conştienţi.
SKU: 9789731986180 Categorii: , Etichetă: Product ID: 13718

Descriere

Margaret Ruby, pionier şi profesor în câmpul vindecării şi fondator al PossibilitiesDNA, a dezvoltat un sistem pentru izolarea şi vindecarea traumelor moştenite şi a tiparelor negative. ADN-ul vindecării ne revelează un proces în cinci paşi, descoperit de ea, care a ajutat oamenii din toată lumea să-şi neutralizeze programele inconştiente pe care le-au moştenit şi să-şi restabilească codurile genetice pentru bunăstare şi abundenţă totală.
Combinând arta vindecării cu cercetarea de vârf. Ruby, îţi arată cum să lucrezi cu ADN-ul tău la nivel energetic, pentru a obţine restartarea acestuia la planul lui originar. Acest sistem extraordinar îţi permite să-ţi reprogramezi ADN-ul cu tipare pozitive – un concept ce are ramificaţii colosale pentru mult mai mult decât sănătatea ta. ADN-ul vindecării ne arată, de asemenea, cum îţi poţi înlătura tiparele mentale autolimitatoare referitoare la relaţii şi bani, ajutându-te să obţii viaţa de abundenţă pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ADN-ul vindecării – un proces în cinci paşi pentru vindecare completă şi abundenţă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *