Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Bun-venit Acasă

18.00 lei

NOUA PLANETĂ PĂMÂNT

Stoc epuizat

SKU: 9789737978615 Categorie: Etichetă: Product ID: 8666

Descriere

Lumea pe care am cunoscut‑o evoluează rapid. Viaţa de pe Planeta Pământ devine tot mai imprevizibilă. Vechile reguli nu mai funcţionează. Potrivit Grupului, aceste schimbări au implicaţii mai mari decât ne imaginăm. Oricât de neaşteptate au fost evenimentele recente, ele nu fac decât să marcheze începutul. Evoluţia omenirii a început.
Această carte este împărţită în patru secţiuni:
1. Evenimente la zi. Unde ne aflăm. Cum am ajuns aici şi încotro ne îndreptăm.
2. Noua Planetă Pământ. Descrie noile atribute ale vieţii din dimensiunea a 5-a, de pe Noua Planetă Pământ.
3. Întrebări către Grup. Întrebări şi răspunsuri din partea Grupului într-o gamă variată de subiecte preluate din transmisiunile în direct.
4. Încotro ne îndreptăm de aici încolo? Puncte de interes demne de luat în seamă în procesul de creaţie a unei Noi Realităţi.
Scopul Grupului este să ne pregătească pentru ceea ce ne aşteaptă. Această carte ne poartă pe următorul nostru nivel de evoluţie şi ne deschide calea către descoperirea forţei noastre depline de creaţie.
În fiecare din seminariile noastre, includem şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri în direct cu Grupul. Pentru mulţi oameni, acestea reprezintă esenţa seminariilor noastre.
Din moment ce multe dintre întrebările ridicate în aceste sesiuni se referă la ceea ce se întâmplă în prezent în lume, am inclus aici şi o selecţie a celor mai iluminate şi relevante întrebări şi răspunsuri.
Potrivit spuselor Grupului, evenimentele care au loc chiar acum au un impact mai mare decât am crede. Pe cât de inedite şi neaşteptate au fost unele dintre ele, abia dacă marchează începutul. Evoluţia omenirii a fost iniţiată. Mingea se rostogoleşte înainte şi nu mai este cale de întoarcere… sunteţi gata?
Grupul a discutat adesea despre marile transformări pe care le experimentăm în prezent şi ne-a prezentat multe viziuni introspective asupra lucrurilor la care ne putem aştepta. În orice caz, întotdeauna au subliniat foarte clar faptul că ei nu prezic viitorul… de vreme ce noi suntem aceia care trebuie să-l scrie. Pentru a-şi exemplifica propria perspectivă, ei folosesc analogia cu un autobuz supraetajat. Noi suntem cu toţii şoferi în propriile autobuze.
Grupul se aseamănă cu acei pasageri de la etajul de sus care au o vedere redusă asupra drumului ce se întinde în faţă. Ei ne pot atrage atenţia asupra surprizelor potenţiale ale hazardului şi asupra întorsăturilor şi curbelor neaşteptate, dar nu pot prevedea în ce mod vom reacţiona, sau în ce direcţie o vom apuca.
Nimic nu este predestinat. Totul este o posibilitate.
Ei spun că există o singură „regulă” pe care am plasat-o pe Tabla de Joc… şi aceea este regula Liberului Arbitru.
De aceea este important pentru Grup ca să înţelegeţi că orice ar spune ei, aici nu trebuie luat ca o predicţie grăbită şi bătută în cuie. Este, pur şi simplu, perspectiva aşa cum le apare ea de la etajul superior al autobuzului.
Întotdeauna voi aveţi puterea de a vă schimba viaţa.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bun-venit Acasă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *