Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cartea trecerii Hipnoza, o cale de autocunoastere

27.00 lei

O poveste pornită din palierul transelor hipnotice, ce se transformă ușor într-o călătorie cosmică, pentru a vedea fluxurile energetice care stau la baza vieții, cum a apărut aceasta, galaxiile, planetele, omul, cum se aseamănă toate acestea și ce legături există între ele. Un voiaj în care nu a rămas în urmă niciunul dintre aspectele importante ale existenței, științei, religiei, artei.

SKU: 9786066391344 Categorie: Etichetă: Product ID: 6242

Descriere

Află ce semnificație au numerele de aur din Seria lui Fibonacci, matematica fractală, codul binar al Universului (scris în 0 și 1, ca orice program informatic), pictura, sculptura, spiritualitatea, simbolurile ezoterice ale vechilor culturi, șnurul de mărțișor, drapelul tricolor, cei șapte ani de acasă și pomenirile de șapte ani, ce este și ce nu este hipnoza.
Lucrarea unifică și interpretează tot ceea ce știm până acum despre medicina clasică și alternativă, anatomie și fiziologie, fizică și energetică, psihologie (ceva mai multă decât în manualele noastre de azi), unde cerebrale, telurice și cosmice, teoria relativității, versete biblice, Grădina Raiului, proverbe și zicători, cuvinte din bătrâni, mecanisme de apărare, fizică cuantică, mecanică și procese chimice, transe regresive cu incursiuni în alte vieți, piramide și clepsidre… Și despre Calea Trecerii peste Centura fotonică! Iată o carte scrisă pentru tine și pentru momentul acum!
Pentru Momentul Schimbării! Îi poți spune Cartea Vieții. Profețiile spun că „Este Cartea ce Schimbă Lumea”.

autor: Florentina Mateescu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cartea trecerii Hipnoza, o cale de autocunoastere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *