Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Epuizare totală – de ce să te simţi istovit şi ce să faci, ca să-ţi revii

18.00 lei

Aceasta este o invitaţie să-ţi iei înapoi puterea!
Ce s-a întâmplat cu scânteia pe care ai avut-o când erai copil şi care i-a dat forţă curiozităţii tale, angajamentului în faţa vieţii şi creativităţii? S-a stins? Te simţi epuizat/ă în plan emoţional şi fizic şi eşti cinic/ă, intrebându-te daca ai ceea ce îţi trebuie, ca să te descurci în această lume care se schimbă rapid? Epuizarea totală seamănă foarte mult cu depresia, dar nu este un bau-bau biologic, pe care medicamentele sau un simplu control al stresului îl pot vindeca. Este o tulburare
a sperantei şi voinţei, care scoate viaţa din oameni competenţi, idealişti şi harnici ca tine – şi ea va fi o provocare permanentă, care te va impinge să-ţi iei înapoi puterea!
În această lucrare extraordinară, Joan Borysenko – savant psiholog si medic, care a studiat la Harvard, dar care este şi un deschizător de drumuri cunoscut, în materie de psihologie a stresului, biologie şi suflet – abordează, intr-un mod complet nou, noţiunea de epuizare totală. Relatările ei profund umane şi, uneori, amuzante despre epuizare şi însănătoşire, ajută la înţelegerea clară a ştiinţei care se află în spatele neputinţei, disperării şi a modului de a-ţi lua înapoi puterea. În plus, cartea oferă înţelepciunea bogată a oamenilor care au trecut de la epuizaţi, la înviaţi – majoritatea făcând parte din comunitatea estraordinară de aproape 5.000 de prieteni de pe Facebook – ceea ce o face  o carte obligatoriu de citit, în timpurile noastre.
Joan Borysenko, este cunoscută în plan internaţional ca o persoană care se ocupă de spiritualitate, medicină integrativă şi legătură minte/corp şi are un doctorat în ştiinţe medicale, la Harvard. Este doctor psiholog, autor a numeroase cărţi de succes, jurnalist şi creator de emisiuni radio.
SKU: 978-606-639-010-1 Categorie: Etichetă: Product ID: 17797

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Epuizare totală – de ce să te simţi istovit şi ce să faci, ca să-ţi revii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *