fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Calea mea, calea norilor albi

29.00 lei 23.20 lei

Cartea conţine esenţa filozofiei de viaţă a lui Osho şi este considerată ca făcând parte dintre cele mai bune 5 cărţi scrise de el.

SKU: 978-973-8471-87-0 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4518

Descriere

Este o carte ce poate schimba vieţi. Este o carte ce te poate face să-l îndrăgeşti pe Osho; este o bijuterie literară în care descoperim un dans jucăuş dintre întrebările discipolilor şi răspunsurile maestrului, dans care te poate transforma şi pe tine.

Cartea te va pune în contact cu aspectele tale cele mai profunde. Dacă citeşti cartea în timp ce te afli în mijlocul naturii experienţele pe care le vei trăi pot fi de-a dreptul spectaculoase.

În Mai 1974, Osho a susţinut o serie de conferinţe în care a oferit răspunsuri unor întrebări referitoare la fericire şi nefericire, relaţii şi singurătate, ego şi conştiinţă, energie şi sexualitate, dragoste şi rugăciune, logică şi nebunie, meditaţie şi eliberare, iluminare şi relaţia maestru-discipol, precum şi modul în care vedea el evoluţia şcolii spirituale care lua fiinţă în jurul lui. Aceste discursuri au fost publicate mai târziu sub numele de „Calea mea, Calea norilor albi”.

Cartea constituie o introducere în filozofia şi modul de viaţă propus de el discipolilor şi oferă o viziune inedită asupra transformării personale profunde prin care trebuie să treacă un căutător al înţelepciunii.
Folosind norul ca pe un simbol al călătorului spiritual ce parcurge calea către Dumnezeu, Osho reuşeşte să se refere la multiplele aspecte misterioase ale existenţei: furtunile, vântul, soarele, ploaia ori curcubeul ce apar în viaţa noastră.

Oamenii care află de Oho pentru prima oară îşi pun adesea întrebarea:”Care este filozofia lui Osho?”.
Osho a spus de nenumărate ori că nu are nici o filozofie, nici un set de credinţe, nici o dogmă de predat discipolilor şi că efortul lui este mai degrabă de a ne deprograma de toate filozofiile, de a ne decondiţiona de toate credinţele pe care le-am adoptat aşa încât să putem experimenta în mod direct şi nemijlocit Adevărul.

Oricare dintre sutele de cărţi ale lui Osho vă vor permite să vă delectaţi cu viziunea lui unică asupra modului în care oamenii se pot transforma. Dar dacă e să uşurăm efortul făcut de cei care vor să îl înţeleagă pe Osho şi filozofia lui de viaţă, există patru cărţi cu care se poate începe această călătorie. Sunt patru titluri clasice pe care trebuie neapărat să le citiţi cât mai repede (cu care, de fapt, ar trebui să începeţi studiul operei lui Osho) pentru a avea o bază care să vă permită să înţelegeţi mesajul şi activitatea lui. Aceste patru cărţi sunt: „Calea mea, calea norilor albi”, „Eu sunt poarta”, „Psihologia esotericului” şi „Dimensiuni dincolo de cunoscut” (nepublicată încă în România).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calea mea, calea norilor albi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *