Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Sistemul Kinslow

30.00 lei

– calea ta către succesul sigur, în sănătate, iubire şi viaţă

Ce-ar fi dacă v-aş spune că, devenind conştienţi de ceva ce deja aveţi, vă puteţi îmbogăţi abilităţile şi talentele în mod incomensurabil şi puteţi începe să vă trăiţi viaţa în proporţie de 100%, chiar de astăzi? Aţi fi interesaţi să aflaţi cum?
Cartea pe care o ţineţi în mâini vă va arăta cum să faceţi asta. Dr. Frank Kinslow – cel care a descoperit şi dezvoltat Antrenarea Cuantică (AC), o tehnică inovatoare ce a devenit o componentă esenţială în vieţile profesioniştilor din domeniul sănătăţii şi a oamenilor obişnuiţi din întreaga lume –
vă va prezenta o metodă ştiinţifică demonstrată, întemeiată pe principii uşor de aplicat, ce a ajutat mii de oameni să creeze mai multă fericire şi armonie în propriile vieţi. AC, aplicaţiile ei în viaţa de zi cu zi şi Principiile Universale formează cei trei stâlpi ai Sistemului Kinslow.
Veţi învăţa exerciţii şi tehnici de impact, simplu de executat, dar cu efect imediat, care vă vor ajuta la liniştirea tulburărilor emoţionale în câteva secunde, îndepărtarea durerii fizice, la voi şi la alţii, în câteva minute, crearea fundaţiei pentru relaţia perfectă, îndepărtarea neliniştii şi frustrării referitoare la dificultăţile financiare şi multe altele.
SKU: 978-606-639-044-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 18061

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistemul Kinslow”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *